Telefoon

BEL ONS

0546 571 284

Ons aanbod

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Apr 07
Geplaatst door Tom -
Bij Van den Broeke tweewielers zijn we op zoek naar een nieuwe collega!
Lees Meer
May 13
Geplaatst door Tom -

WIERDEN – Niet alleen de ANWB heeft mei uitgeroepen tot fietsmaand, maar ook bij van den Broeke Rijwielen merken ze dat het in deze periode weer flink begint te kriebelen bij mensen. Dat de vraag naar elektrische fietsen een enorme vlucht heeft genomen, merken ze ook daar. Ron Berg, eigenaar, vertelt: ‘Zowel de vraag als het aanbod neemt toe op dit gebied. Wij doen altijd ons best om een ruim aanbod fietsen met de verschillende ondersteuningssystemen in onze winkel te hebben.’

Lees Meer
Feb 17
Geplaatst door Tom

Ook bij Van den Broeke tweewielers kan je vrijdag 17 februari terecht voor scherpe prijzen tijdens de plunderactie in #Wierden!

Lees Meer
Jun 18
Geplaatst door Tom

WIERDEN Correspondent Olaf Koens van het RTL Nieuws ziet veel in Syrië.
Verwoestingen, onbeschrijfelijk leed en fietsen. Fietsen van Wierdense makelij zelfs. De journalist twitterde gisteren een foto van Syriërs die rondfietsen op rijwielen uit Nederland.

Lees Meer
Apr 25
Geplaatst door Tom Woolderink

Twijfel je nog welke elektrische fiets het beste bij je past? Of heb je het gewoon nog nooit ervaren? Kom 29 april bij van den Broeke tweewielers binnen en ervaar het!!

Lees Meer
Apr 22
Geplaatst door Tom Woolderink

Kom op vrijdag 29 april naar het centrum van Wierden. De winkeliers geven eenmalig de mogelijkheid om leuke, creatieve, smakelijke en informatieve workshops te volgen in diverse winkels in Wierden. De workshops duren 30 minuten en zijn zelfs gratis of tegen een gereduceerd tarief te volgen. 

Lees Meer
Apr 15
Geplaatst door Tom Woolderink

Bij van den Broeke tweewielers hebben we de beste merken voor een leuke prijs! 

Lees Meer
Apr 09
Geplaatst door Tom Woolderink

Door de onafhankelijke vakjury van de RAI vereniging is de Giant Elegance E+1 uitgeroepen tot E-bike van het jaar 2016. 

"E-Bike van het Jaar 2016: Giant Elegance E+ 1 Deluxe

De Elegance E+ is vanaf nu te koop bij van den Broeke tweewielers

Lees Meer
Apr 06
Geplaatst door Tom Woolderink

Vanmiddag zijn door RAI Vereniging de winnaars van de verkiezingen Fiets van het Jaar 2016, E-Bike van het Jaar 2016 en -voor de tweede keer- de Speed E-Bike van het Jaar 2016 en Fiets Innovatie Award bekendgemaakt.

De concurrentie was dit jaar groter dan ooit. Maar liefst 44 inzendingen uit binnen- en buitenland wilden de titel van beste fiets 2016 veroveren, waaronder negen merken die voor de eerste keer meededen.

Bron: www.elektrischefietsen.com

Lees Meer
Mar 21
Geplaatst door Tom Woolderink

Bij van den Broeke tweewielers vind je nu het breedste aanbod in Gazelle Ultimates. De Ultimate is de toplijn van Gazelle, wat betekent dat deze fietsen zeer luxe zijn uitgevoerd met de meest recente technieken. 

Lees Meer
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onze merken