VOLOP VOORRAAD
GROOTSTE ASSORTIMENT VAN NEDERLAND
BESTE SERVICE

Nieuw binnen!

Nieuw binnen!

Grenoble c380 en zijn traploze versnellingnaaf

Van de bijzonder krachtige ondersteuning en het schakelgemak is nauwelijks iets te zien. Dat komt omdat de maar liefst 65 Nm sterke motor, de accu en de innovatieve krachtoverbrenging harmonieus in het frame zijn opgenomen.

Onder het trappen draai je met het rechter handvat vloeiend naar de juiste overbrenging. Geheel traploos: van snel wegkomen bij het verkeerslicht tot flink opschieten in de hoogste versnelling. Brede banden, een verende voorvork en een gelzadel met verende zadelpen vangen alle oneffenheden voor je op.

  • Geen enkele moeite met heuvelachtig terrein of sterke tegenwind
  • Beter zicht met geïntegreerde LED-verlichting
  • Fietsen met de voelbare luxe van lederen handvatten
  • High tech in harmonieus design met glossy belettering

 

Stabiele alleskunner

Deze alleskunner in comfortabel fietsen is dankzij de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. En omdat jij geen concessies doet in kwaliteit is deze fiets voorzien van een luxe afwerking met alle mogelijke extra’s. Doordat de accu is geïntegreerd in het frame heeft de fiets niet alleen een fraaie look, maar is deze ook extra stabiel door het lage zwaartepunt. Kortom: heerlijk licht fietsen met een stabiele wegligging. En doordat de Grenoble nu standaard is voorzien van een MIK-systeem drager maak je je Grenoble compleet met jouw ideale accessoire.

Ergonomisch design

Een lust voor het oog; een strakke look kenmerkt de nieuwste Grenoble dankzij de geïntegreerde accu in het frame. Daarnaast zijn de achterdrager én de kabels en motoren volledig geïntegreerd. Een fiets waarmee je gezien mag worden!

Geïntegreerde accu

De nieuwe Grenoble is nu standaard voorzien met de accu geïntegreerd in het frame. Dit geeft de fiets niet alleen een fraaie look, maar is daardoor ook extra stabiel door het lage zwaartepunt.

Extra power

Dankzij de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor wordt fietsen op heuvelachtig terrein een kleine moeite! Ideaal voor zowel je dagelijkse tocht als een lange afstand.