VOLOP VOORRAAD
GROOTSTE ASSORTIMENT VAN NEDERLAND
BESTE SERVICE

GIANT DAILYTOUR E+1

GENIET van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onzichtbare accu, automatische ondersteuning en geïntegreerde verlichting is de DailyTour E+ een leuke, nieuwe manier om op pad te gaan. Deze veelzijdige en praktische E-bike is ideaal voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen.
€ 3.499,00
SKU
GIANT DAILYTOUR E+1
Geniet van de nieuwste e-bike technologie met de DailyTour E+. Met onzichtbare accu, automatische ondersteuning en geïntegreerde verlichting is de DailyTour E+ een leuke, nieuwe manier om op pad te gaan. Deze veelzijdige en praktische E-bike is ideaal voor dagelijks gebruik in diverse omgevingen. Hij heeft alle uitrustingskenmerken die je maar kunt verzinnen zoals een standaard, verlichting, drager en spatborden - alles is fraai ontworpen en zodanig gebouwd dat je eenvoudig de belangrijkste dingen kunt meenemen. Met een SyncDrive Core 50 Nm motor heb je bovendien de mogelijkheid om in een automatische ondersteuningsmodus te rijden. Deze technologie bepaalt zelf de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt en schakelt automatisch. Zodoende kun jij je aandacht volledig op de weg richten. Het geïntegreerde verlichtingssysteem heeft dag- en nachtrijverlichting waardoor je zichtbaarheid en veiligheid op de weg wordt vergroot. De geveerde voorvork absorbeert de hobbels en versoepelt je rit.
Meer informatie
Type slot AXA
Kleur Metallic navy
Merk motor Giant SyncDrive Core, automatische ondersteuning, 5 ondersteuningsstanden, 300% ondersteuning, 50Nm, powered by Yamaha
Gewicht 26,2
Aantal versnellingen 8
Motor positie Middenmotor
Merk accu Giant EnergyPak Smart 625Wh
Watt accu 625
Merk Giant
Positie accu In frame
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GIANT DAILYTOUR E+1